Over ons

Monika & Armand hebben van jongs af aan een passie ontwikkeld om mensen een goed gevoel te bezorgen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de keuze om binnen de horeca werkzaam te zijn. Als gastvrouw en kok hebben wij de mogelijkheid om een lach op iemands gezicht te toveren.

Na een aantal jaren beide in de sterrenhoreca werkzaam te zijn, ontstond in 2007 de kans om Tabkeaw over te nemen. Dit was natuurlijk de kans voor ons om van onze droom werkelijkheid te maken. Wijzelf genoten van het thais eten en het typische woonkamergevoel wat Tabkeaw te bieden had. Uiteindelijk hebben wij onze droom in 2007 werkelijkheid gemaakt door Tabkeaw over te nemen. Sinds die tijd proberen we met veel plezier deze traditie voort te zetten op onze eigen manier.

Onze Thaise keuken biedt een groot assortiment smakelijke, vers bereide gerechten. Proeft de afwisselende, regionale producten of de salades, door onze koks met liefde bereid. Geniet van alcoholische dranken bij gevraagde seafood-gerechten of bij wokgerechten. Komt u graag voor takeaway bij ons langs! Profiteer van ons gratis wifi om foto's te delen.

Onze keuken houdt rekening met een veganistische en vegetarische toebereiding van de gerechten en biedt niettemin een grote verscheidenheid. Wij hebben maar 15 minuten nodig om uw bestelling te bereiden. U hebt allergieën en moet of wilt lactosevrij eten? Dan kunt u dat melden aan ons of bij de bestelling. Neem gerust contact met ons op. Wij tonen u hoe eenvoudig gezonde voeding kan zijn!

Armand Lennartz - Chef - Eigenaar

Monica eigenaar van Tabkeaw thaise restaurant

 Monika Chrobok - Gastvrouw - Eigenaar